Rekrytointi on auki!

Liity osaavaan joukkoomme

Yhdessä kohti uusia innovaatioita!

Österberg Plastic tarjoaa mielenkiintoisia ammatillisia haasteita ja turvallista arkea

Meillä et ole työntekijänä vain robotin jatke! Tarjoamme aidosti mielenkiintoisia muovialan työtehtäviä kehittyvässä maailmassa. Tavoitteenamme on olla euroopan johtavia muovin käsittelyn asiantuntijoita. Meillä pääset työskentelemään alan huippuammattilaisten kanssa monimuotoisten teknisten haasteiden parissa. Katso alta alla olevat heti vapaat työpaikkailmoitukset, tai jätä meille avoin hakemus!

Tule tekemään töitä alan huippuosaajien kanssa

Österberg Plasticilla on yli 60 vuoden kokemus muovialalta. Useat työntekijät ovat olleen kanssamme jopa kymmeniä vuosia. Toteutamme kansainvälisesti laajoja ja teknisesti haastavia projektikokonaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja pääset toteuttamaan räätälöityjä ratkaisuja mielenkiintoisille yrityksille ympäri maailmaa. Kerro meille osaamisestasi, ja palaamme Sinulle mahdollisimman pian.

Heti avoimet työpaikat

Julkaisemme tälle sivulle heti avoimia paikkoja. Voit kuitenkin ottaa meihin aina yhteyttä, jos olet kiinnostunut työtehtävistä meillä – etsimme jatkuvasti osaavia ammattilaisia joukkoomme.

Jätä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti osaavia ammattilaisia

Etsimme jatkuvasti lisää osaavia ammattilaisia kasvaviin riveihimme. Jätä meille rohkeasti näköisesi hakemus. Meitä kiinnostaa minkälaisten projektien kanssa olet tehnyt töitä, sekä erityisesti minkälaiset työt sinua kiinnostavat tulevaisuudessa. Pyrimme löytämään osaamista ja kiinnostustasi vastaavat työtehtävät.

Ota yhteyttä

Voit olla yhteyksissä meihin oheisella lomakkeella, tai kontaktoimalla suoraan alla olevilla tiedoilla sähköpostitse tai puhelimitse.